8.4.06

Tällä hetkellä kuuminta hottia

On sinäänsä mielenkiintoista huomata, miten jotkut bändit vain kolahtavat aivan satakympillä. Vaikka miksaajana mielipiteen ja muunkin pitäisi olla aina kovasti objektiivinen, mutta ei. Nyt vain kolisee ja objektiivisuus on jätetty eteiseen naulakkoon roikkumaan. Tällä hetkellä sitä kuuminta hottia ja hyvää meininkiä edustavat mulle Stella ja Tuvalu, jonka kanssa on ollut ilo tehdä yhteistyötäkin. Siis ammatillisessa mielessä.

Sinäänsähän tämä Tuvalu/Stella osaston diggailu on perin oudoksuttavaa käytöstä mieheltä, joka on tunnustautunut äärimmäiseksi heavyn ja rankan rockin ystäväksi. Sinäänsä kun miettii suomalaisen heavyn tilaa listojen ulkopuolella, eli ns.demobändien soundillista tilaa, on todettava, että paljon on suota kyntämättä. Jotenkin vaan esimerkiksi Tuvalun kohdalla kolisee se soundi maailma ja visuaalisuus livetilanteessa. Hienoutta.

Ja toisaalta mitä hienointa on myös se, että blogiani on myös ensikertaa kommentoitu.. Jeee ja samppakaljat poksumaan.

Joops.. Kaikesta ilosta ja riemusta huolimatta tänään ei töissä ollut niitä kaikkein parhaita päiviä. Ensin illan artisteja sai odotella saapuvatksi, ja odottelun lomassa menin ja huomasin yhden subbaskartion räjähtäneen silmille. Hieman on väsynyt fiilis ja huomis aamuna pitäis lähteä POasilaan tv-töihin.. Noh aikast hienoa.. Vaikka herätä saa taas totuttua aikaisemmin.

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Heh. Skool. ;o)

Suosittele jotain hyvää baaria ens sunnuntaina Trellä, ennen POTFin keikkaa Yo-talolla. Ajattelin tota vastavirtaa, mut onko mitään muitakin..?

Tykkään kaikesta, mutta enemmän rokrok hengisestä.. :o)

Kiitän jo etukäteen.

15:54  
Blogger miksaaja said...

Mordor.. Vastis on aina vastis.. Silloin harvoin kun pääsen Pispalasta "kaupunkiin" asti ni tulee suosittua Sputnikkia ja Koti-baaria. Joskus taannoin tuli istuttua Artturissa. Klubilla on kanssa aika vinkeetä. Ja silltä puolella kaupunkia on myös Amadeus ja Ruma jossa en itse ole käynyt.

16:33  
Anonymous Anonyymi said...

Okei. Noissa kaikissa käymiseen tarvitaan viikko ;o)

Mutta jos toi Vastis olisi se juttu näin ekana. Katsotaanpas muita sitten menon mukaan. Tod.näk. tulee käytyä vähintään puolessa.. kun olen aikas pirteä kun olen liikenteessä.

Kiitos :o)

23:39  

Lähetä kommentti

<< Home