11.11.06

henkilökohtainen kriisi

Näitä tulee kaikille eteen aina joskus. Henkilökohtaisesti asia koskettelee työn ja vapaa ajan häilyvää rajaa allekirjoittaneen kohdalla. Itse asiassa on jotenkin ikävää huomata olevansa sosiaalisesti rajoittunut. Puhutaan aidosti vakavasta asiasta, kun ei selkeästi voi erotella onko viihteellä vai töissä. Ravintoloissa en ole osannut käydä viihtymässä seitsemään viimeiseen vuoteen ja televisiosta tulevasta ohjelmasta en ole nauttinut neljään vuoteen.

Tilanne on ehkä vittumaisin ikinä. Ja ilmeisesti siitä seuraa se tosi seikka, että lääkäri määräsi tänään allekirjoittaneelle verenpainelääkityksen... Lukemat olivat kuulemma sitä luokkaa että normaali polikäynti oli muutua osastolle siirroksi, ja papat ois toimitettu TAYSin kellarikerroksiin kiertokäynnille. En mä nyt noista niin tiedä, mutta kait se on aika vakavaa?

Nooh nyt ois edessä harkinta elintapojen muuttoksista. Tupakka on kuulemma pahasta ja lakritsi... ja kait on suola ja rasvakin, tosin onhan noi ollu mulla jo entuudestaan tarkkailun alla, mutta syyni syvenee...