23.3.08

Uusi vuosi ja uudet kujeet

Muistin juuri että mullahan on sellanen blogi. Ja niin onhan sitä jo yli vuosi kun tänne oon jotain raapustanut.. sori. Vuoteen mahtuu tapahtumia aika rutkasti. Muun muassa työn antaja on vaihtunut isosti. Telkkaria tehdään edelleen, mutta suurimmaksi työnantajaksi on muodostunut Korpiklaani orkesteri. Juuri eilen aamulla palailtiin Venäjältä jossa tehtiin keikat Pietarissa ja Moskovassa. Sanotaan että hurja reissu. Kaksi täyttä tupaa, kolem linja-auton rengasta ja kymmenen miliisiä jotaka olivat kovin kiinnostuneet tekemisistämme venäläisellä maantiellä, johon joku oli päättänyt kylvää perunansa.

Noh.. kaikkea sattuu ja tapahtuu. Korpiklaanin kohdalla toimenkuvaani kuuluu niin lava kuin monitoritkin. Kaikkein hassuinta mitä orkesterin elämään liittyy on yhtyeen suosio maailmalla. Niinhän se on ettei kunkaan ole profeetta omalla maallaan. Kaikkialla muualla Euruoopassa salit on järjestään loppuun myytyjä, mutta Suomessa ollaan jotenkin paitsiossa. Hiukka jänskättää kuinka porukkaa löytää ens viikon Suomi keikoille. Normaalisti paikalle on löytänyt 30 ihmistä joka on aika vähän verrattuna niihen 1200 henkeen Moskovassa tai 480 henkeen Rotterdamissa, jossa saman verran porukkaa jäi keikkapaikan ulkopuolelle pakkaseen.

Eiköhän sitä jotain saada aikaiseksi. Bändiltä ilmaantui uusi levy tuossa eilen. Eiköhän tuo suosio tuossa kasva kotomaassakin. On meinaan kovaa kamaa koko levy. Mutta mistäs tuota tietää. Näitä kun ei voi ennustaa..