23.6.08

Jussit on vietetty

Niin siinä siten kävi että tämän vuoden jussit on takana päin. Torstaina oli ihan mukava veto Nummessa. Tai no. Hirveätä kuraa oli pöntöt täynnä niin lavalla kuin leirintäalueen bajamajoissa. Uusi tiski tuli korkattua. Eikä todellakaan mitään valittamista itse tiskissä. Itätie oli toimittanut kaljateltan lavalle sitten jotain sellaista, jonka toivoin jo olevan levitetty pitkin Airiston rantoja telkänpöntöiksi. Oli muuten jotain aivan saatanan kamalaa kyseiset kulmat.

Noh. Mutta hengissä selvittiin. Nummessa tuli sitten lopulta vietettyä perjantai ja lauantaina piti suunnata lentokentälle jätkiä vastaan. Ite festareilla tuli nähtyä monta vanhaa tuttua ja pitkästä aikaa. Sinäänsä ehkä hassuinta ikinä on, kun menet minkä tahansa miksauskopin ääreen niin aina on joku tuttu töiden ääressä. Eipä siinä. Joskus kannattaa tuo kaljateltassa vierailukin. Kuin sattumalta tuli sieltäkin bongailtua tuttuja.

Juuri parhaillaan valmistaudun henkisesti torstain lähtöön. Edessä keikat Saksassa Bang Your Head festareilla, Belgiassa Graspop Metal Meetingissä ja Suomen Tuskassa. Graspop on itselle se kesän kohokohta. Onhan festarin pääesiintyjä KISS.