3.7.08

Herkistellen..

Viime viikoloppuna tuli nähtyä taas kas suurta festaria. Bang your head Saksassa ja Graspop Belgiassa. Kokoa oli festareilla sen verran, ettei Suomesta tulla ikinä löytämään edes paikkaa missä moista voitais järjestää. Kissiä tais olla Belgiassa kattomassa varmaan 200 000 henkeä ja silleen. No eikös jokin mene viikonlopussa silti pieleen. Sunnuntaina piti olla veto Tuskassa kera Korpiklaanin. Ikävä kyllä Luftvaffe.. hansa pystyi olemaan toimittamatta soitto kamoja Helsinkiin samoilla lennonlla meidän kanssa. Jäi siis Helsingin keikka soittamatta.

Alku viikko on tullut asennettua ääni järjestelmää Vastikselle. Tänään tuli homma reilaan. Nyt on siis kamaa jolla soittaa räimetä huumaantuvalle väelle keikkojen välissä ja muutenkin. Jostain syystä tuli sitten tänään kotiin tullessa mieleen, että on vanhoja livejä jossain tallessa. Koneeseen tuli iskettyä vuodelta 2003 Laurin Yläasteen 9. luokan musiikin valinnaisryhmän live veto Mynämäeltä. Ja hyvissä fiiliksissä. Vaikka jälki tallenteell ei ole ehkä juuri niin kuranttia kuin ois halunnut mutta fiilis kruunaa aina sen mitä haetaan. Jostain syystä Peltomäen Annan tulkinnat biiseistä Zombie, Hero ja Love Somebody vaan iskee ja aika lujaa..

Niin.. ehkä juuri nämä hetket on juuri se jokin miksi näitä juttuja tekee. Selkeästi sitä vaan voi aistia sen miten yleisö vastaan ottaa sen mitä ollaan tekemässä ja toisaalta esiintyjät haluaa antaa kaikkensa. Hjyva fiilis.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

erittain mielenkiintoinen, kiitos

05:27  

Lähetä kommentti

<< Home